Belotero HydroBelotero SoftBelotero BalanceBelotero IntenseBelotero Volume
spa-sun-screen

OΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ BELOTERO® HYDRO

ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Το Belotero® Hydro μπορεί να γίνει το μυστικό σας για μια διαρκώς ενυδατωμένη επιδερμίδα. Με επιφανειακές μικρο-ενέσεις στην επιδερμίδα του Belotero® Hydro στo δέρμα είναι δυνατό να εξασφαλιστεί η πλήρης ενυδάτωση της επιδερμίδας.

ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ

Το Belotero® Hydro είναι το εμφύτευμα σας για ένα ανανεωμένο και νεανικό λουκ. Περιλαμβάνει Υαλουρονικό Οξύ και γλυκερόλη για διαρκή αναζοωγονητικά αποτελέσματα. Αυτός ο πετυχημένος συνδυασμός Υ.Ο και γλυκερόλης σας προσφέρει την απόλυτη ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. Το Belotero® Hydro είναι μοναδικά ανεπτυγμένο και σχεδιασμένο ώστε να ενισχύει περιοχές δέρματος όπως οι ακόλουθες:

 • Πρόσωπο
 • Λαιμόςk
 • Ντεκολτέ
 • Χέρια

 

ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 2-ΦΑΣΕΩΝ:

 

ΠΡΩΪMH ΦΑΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ:

Kατά την διάρκεια της πρώιμης φάσης της θεραπείας, συνιστώνται 2 με 3 συνεδρίες σε διάστημα 30 ημερών η μια από την άλλη, για να επιτραπεί χρόνος για ενυδάτωση.

ΦΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ:

spa-sun-screen Μετά από αυτή την φάση, μια θεραπεία συντήρησης συνιστάται μια ή δύο φορές τον χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας.

spa-sun-screen

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BELOTERO®;

MAΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BELOTERO® ΜΥΣΤΙΚΟ

Η σειρά Belotero® είναι η φυσική σας επιλογή για μείωση των ρυτίδων και γραμμών, επανάκτηση του δερματικού όγκου, και ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Tα προϊόντα Belotero® είναι δερματικά εμφυτεύματα φτιαγμένα από Υαλουρονικό Οξύ (Υ.Α) τα οποία αποτελούν φυσικό συστατικό της επιδερμίδας. Η εσωτερική δυνατότητα του Υαλουρονικού Οξέος να εγκλωβίζει νερό καθιστά την σειρά Belotero® την τέλεια επιλογή για διατήρηση της λείας επιφάνειας και όγκου της επιδερμίδας.

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Περιλαβάνωντας εξελιγμένης μορφής Υ.Α, η σειρά Belotero® μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες θεραπείες αναλόγως των προσωπικών σας αναγκών.

Κατά την διάρκεια της θεραπευτικής συνεδρίας, ο ειδικός της επιλογής σας θα κάνει ένεση με το εμφύτευμα Belotero® σε μια συγκεκριμένη περιοχή του δέρματος με μια πολύ λεπτή βελόνα.

Αυτή είναι στιγμή που το Belotero® γίνεται κομμάτι σας! Θα δείτε αμέσως τα αναζωογονητικά του αποτελέσματα

 

BELOTERO® HYDRO
BELOTERO® SOFT, BALANCE AND INTENSE
BELOTERO® VOLUME

 

spa-sun-screen

ΟΜΟΡΦΑ ΧΕΙΛΗ

Μήπως τα χείλη σας λεπταίνουν με την ηλικία; Tα Belotero® Balance and Intense μπορούν να επαναφέρουν τον όγκο και απαλότητα στα χείλη σας ώστε να φαίνονται φυσικά λεία και γεμάτα.

Τα προϊόντα Βelotero® μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για ενίσχυση του περιγράμματος γύρω από το στόμα για να αποτρέψει την μεταφορά κραγιόν πάνω στο δέρμα. Το τόξο του άνω χείλους μπορεί να διαμορφωθεί για ένα πιο σμιλεμένο και σαγηνευτικό λουκ.

ΠΩΣ ΔΡΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ BELOTERO®;?

Στο σώμα σας, το Υαλουρονικό Οξύ (Υ.Α) γεμίζει τα κενά μεταξύ των κυττάρων, προστατεύοντας τα με την δέσμευση υγρασίας και δρώντας ως ένα φυσικό «μαξιλάρι». Αναφερόμενο και ως «φυσικό ενυδατικό» το Υ. Α εκτελεί διάφορες εργασίες στο σώμα. Για παράδειγμα, βοηθά στην διατήρηση την κανονικής επένδυσης των αρθρώσεων και ενυδατώνει τον συνδετικό ιστό. Το Υ.Α μπορεί να χωρέσει έως και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό, διατηρώντας την λεία επιφάνεια (ενυδατική δράση) και διατήρηση του όγκου (επίδραση volumising) του δέρματός μας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γήρανσης, η παραγωγή του Υ.Α μειώνεται φυσικά. Το δέρμα γίνεται πιο ξηρό και η ικανότητά του να συγκρατεί την υγρασία και να διατηρεί την ελαστικότητα του μειώνεται σταδιακά. Σήμερα, τα σημεία και τα συμπτώματα της φυσικής διαδικασίας γήρανσης της επιδερμίδας μπορούν να μειωθούν με την αντικατάσταση του χαμένου Υαλουρονικού Οξέος.

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας της θεραπείας, το εμφύτευμα Belotero® εγχέεται εντός της συγκεκριμένης περιοχής του δέρματος προς θεραπεία, χρησιμοποιώντας μια πολύ λεπτή βελόνα ή σωληνάριο. Μετά την έγχυση, δρα σαν μαξιλάρι, υποστηρίζοντας τις δομές του προσώπου και τους ιστούς που μπορεί να έχουν χάσει όγκο και ελαστικότητα.

Το προϊόν Belotero® γεμίζει αμέσως το δέρμα και λειαίνει τις ρυτίδες του προσωπού σας. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, η σειρά Belotero® ενσωματώνεται αρμονικά στο δέρμα σας χωρίς να διαταράσσεται το φυσικό περίγραμμα σας και χωρίς να επηρεάζει τις εκφράσεις του προσώπου σας.

spa-sun-screen spa-sun-screen

Εκτός από το γέμισμα των ρυτίδων, η σειρά Belotero® ενυδατώνει την επιφάνεια του δέρματος για να το διατηρήσει φρέσκο και λείο. Για ενίσχυση της άνεσής σας, σχεδόν όλη η πλήρης σειρά Belotero® είναι διαθέσιμη με λιδοκαΐνη. Με αφοσίωση στην ποιότητα και στην παροχή προϊόντων Υαλουρονικού Οξέος σε εσάς που σας προσφέρουν ασφαλή, φυσική εμφάνιση και διαρκή αποτελέσματα σε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο.

Διαρκή και φυσικά αποτελέσματα

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας χάνει αναπόφευκτα την νεανική του εμφάνισή μιας και η παραγωγή φυσικού δερματικών αυξητικών και ενυδατικών ουσιών όπως το Υαλουρονικό Οξύ (Υ.Α) μειώνεται, αφήνοντας πίσω λεπτές γραμμές και ρυτίδες, στα σημεία που το δέρμα μας κάποτε ήταν νεανικό, ακόμη και λαμπερό.

Σήμερα, τα σημάδια και τα συμπτώματα της φυσικής διαδικασίας γήρανσης μπορεί να μειωθούν με την αντικατάσταση του απολεσθέντος Υαλουρονικού Οξέος με μια σειρά δερματικών εμφυτευμάτων όπως η Belotero®. Το μυστικό των προϊόντων Belotero® είναι η βέλτιστη δυνατότητα προσαρμογής τους στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, που έχει ως επακόλουθο ένα φυσικό αποτέλεσμα. Μετά την έγχυση, το προϊόν ενσωματώνεται αρμονικά στους δικούς σας δερματικούς ιστούς και βελτιώνει διακριτικά το περίγραμμα του προσώπου σας. Επιπλέον, η σειρά Belotero® ενυδατώνει το δέρμα σας για μια λαμπερή εμφάνιση. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της οικογένειας προϊόντων Belotero® είναι ότι τα αποτελέσματα, ανάλογα με τα προϊόντα, είναι μακράς διαρκείας, μεταξύ 9 και 18 μηνών, αλλά δεν είναι μόνιμα*.

spa-sun-screen

Κατά τη διάρκεια και μετά τη θεραπεία

Όπως συμβαίνει και με άλλες θεραπείες με δερματικά εμφυτεύματα, τα ενέσιμα εμφυτεύματα Belotero® θα πάρουν περίπου 30 λεπτά για να ολοκληρωθούν Το γέμισμα ρυτίδων, η επαναφορά περιγράμματος του προσώπου και θεραπείες ενυδάτωσης είναι σχεδόν ανώδυνες. Μερικά άτομα μπορεί να εκλάβουν τη θεραπεία ως μια ήπια δυσφορία. Ως εκ τούτου, σχεδόν όλη η πλήρης σειρά Belotero® είναι διαθέσιμη με λιδοκαΐνη για να ενισχύσει την άνεση κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Τα προϊόντα Belotero® είναι υποαλλεργικά εμφυτεύματα και συνήθως δεν απαιτούν μια δοκιμή στο δέρμα πριν από την ένεση **. Τα αισθητικά αποτελέσματα είναι άμεσα και θα είστε σε θέση να συνεχίσετε τις καθημερινές δραστηριότητές σας μόλις τελειώσει η συνεδρία σας.

Τι θα κάνει ο γιατρός

Ο γιατρός θα αφαιρέσει οποιοδήποτε μακιγιάζ και η περιοχή που θα λάβει την θεραπεία θα πρέπει να καθαριστεί ενδελεχώς. Ανάλογα με τη θεραπεία σας, μπορεί να σας ζητηθεί να συνοφρυωθείτε, να χαλαρώσετε τους μυς του προσώπου σας ή να τεντώσετε τα χείλη σας, ώστε ο ειδικός να μπορεί να προσδιορίσει τις ρυτίδες ή τις γραμμές που πρέπει να λάβουν την θεραπεία. Ο ειδικός θα κάνει ένεση με το εμφύτευμα και ακολούθως μασάζ στην περιοχή γύρω από αυτό, προκειμένου να ενεργοποιηθεί το προϊόν. Μετά τη θεραπεία, ενδέχεται να προκύψουν ορισμένες αντιδράσεις που σχετίζονται με το ενέσιμο εμφύτευμα συμπεριλαμβανομένης ερυθρότητας, οιδήματος και ελαφρών μώλωπων. Αυτές οι αντιδράσεις είναι απολύτως φυσιολογικές, τείνουν να είναι από ήπιες έως μέτριες και συνήθως εξαφανίζονται μέσα σε μια εβδομάδα.

* Η Διάρκεια των αντιδράσεων αυτών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το είδος της θεραπείας, την περιοχή θεραπείας, τον τύπο του δέρματος του ατόμου, την κατάσταση του δέρματος, τον τρόπο ζωής και την ηλικία

** Σε ασθενείς με προηγούμενη ή με ενεργή αυτοάνοση νόσο ή σε ασθενείς που παρουσιάζουν ιστορικό πολλαπλών αλλεργιών ή αναφυλακτικού σοκ, απαιτείται πρώτα τεστ δέρματος.

spa-sun-screen

ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τα προϊόντα Belotero® είναι δερματικά εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος που έχουν δοκιμαστεί επαρκώς, έχουν αποδειχθεί ότι είναι ασφαλή, και προσφέρουν διαρκή αποτελέσματα. Επιπλέον, το Belotero® Balance έχει εγκριθεί από την FDA (την ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ) για έγχυση εντός του δέρματος μέσα στη μεσαία ως βαθιά στιβάδα της επιδερμίδας για τη διόρθωση των ήπιων έως βαθιών ρυτίδων και γραμμών του προσώπου, όπως τις ρινοχειλικές πτυχώσεις. Για να λάβει την έγκριση του FDA, το προϊόν έχει δοκιμαστεί εκτενώς για πιθανές παρενέργειες, και η ασφάλειά του έχει αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες. Όπως όλα τα εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος, τα προϊόντα Belotero® αποτελούνται κυρίως από μια ουσία που συναντάται φυσικά στον οργανισμό και έτσι ουσιαστικά δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης από το προϊόν. *

Τα εμφυτεύματα Belotero® είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας, που σας δίνουν ασφαλή, φυσικά και μακράς διαρκείας αποτελέσματα σε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο.

* Σε ασθενείς με προηγούμενο ή με ενεργή.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ BELOTERO®;

 • ΒΟΛΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

  Συνήθως η θεραπεία με εμφυτεύματα Belotero® είναι γρήγορη και διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Το πιο πιθανό είναι να είστε σε θέση να συνεχίσετε τις καθημερινές δραστηριότητές σας μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας.

 • ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  Η σειρά Belotero® παρέχει άμεσα ορατά αποτελέσματα και σας δίνει μια πιο φυσική, ανανεωμένη και νεανική εμφάνιση. Θα φύγετε από το γραφείο του γιατρού σας γνωρίζοντας ότι το Belotero® δουλεύει για εσάς.

 • ΣΥΝΕΧΗΣ ΟΦΕΛΗ

  Μια θεραπεία με τη σειρά Belotero® δείχνει μακροχρόνιες επιδράσεις με ορατά αποτελέσματα ακόμα και μετά από 12 έως και 18 μήνες αργότερα *. Χρησιμοποιώντας εμφυτεύματα Belotero® μπορείτε να επαναφέρετε μια υγιή και νεανική εμφάνιση που διαρκεί.

 • ΈΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΛΟΥΚ

  Όταν γίνεται η ένεση, τα προϊόντα Belotero® γεμίζουν πλήρως και αόρατα την περιοχή της ένεσης, με συνέπεια ένα φυσικό αποτέλεσμα και ομαλή μετάβαση μεταξύ των εφαρμοσμένων και μη-εφαρμοσμένων περιοχών. Αφήστε το Belotero® να γίνει ένα κομμάτι του εαυτού σας!

 • ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΟΧΗ

  Η οικογένεια Belotero® προσφέρει μια πλήρη σειρά προϊόντων για κάθε είδος ρυτίδων. Για ολοκλήρωση αυτής της σειράς, σχεδόν όλα τα ενέσιμα εμφυτεύματα Υ.Α μας είναι επίσης διαθέσιμα με λιδοκαΐνη για να μεγιστοποιηθεί η άνεση κατά την διάρκεια θεραπείας σας.

 • ΕΥΝΟΪΚΗ ΑΝΟΧΗ

  Δεν απαιτείται τεστ αλλεργίας πριν την θεραπεία καθώς τα εμφυτεύματα Belotero® είναι προϊόντα που δεν προέρχονται από ζώα και είναι εντελώς βιοσυμβατά και βιοδιασπώμενα. Η σειρά Belotero® ενσωματώνεται τόσο εύκολα στο δικό σας ιστό που σε σύγκριση με άλλα εμφυτεύματα, θα είναι απίθανο να νιώσετε την ουσία όταν αγγίζετε την περιοχή που έχει υποστεί την θεραπεία.

  Παρακαλώ ρωτήστε το γιατρό σας, ποιες περιοχές του προσώπου σας είναι κατάλληλες για θεραπεία με εμφυτεύματα Belotero® και πώς μπορείτε να επιτύχετε ένα ιδανικό αποτέλεσμα για εσάς. Αρχίστε να αναζητάτε τον τρόπο που αισθάνεστε με την σειρά Belotero®!

 

* Η Διάρκεια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το είδος της θεραπείας, την επεξεργασμένη περιοχή, τον προσωπικό τύπο του δέρματος, την κατάσταση του δέρματος, τον τρόπο ζωής και την ηλικία.