spa-sun-screen

ANOΡΘΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΤΕ ΜΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ

Το υγιές νεαρό δέρμα περιέχει κολλαγόνο που του προσδίδει όγκο, ελαστικότητα και αντοχή. Ως μέρος της διαδικασίας γήρανσης, το δικό σας φυσικό κολλαγόνο σταδιακά αποσυντίθεται. Αυτή η απώλεια της ελαστικότητας και του όγκου οδηγεί σε ρυτίδες, γραμμές προσώπου και χαλάρωση του δέρματος, μειώνοντας την νεανική εμφάνιση του προσώπου σας.

Το Radiesse είναι διαθέσιμο πλέον με 0,3% λιδοκαΐνη (Radiesse® λιδοκαΐνη). Η προσθήκη αυτή στην σειρά προϊόντων συνδυάζει την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια της θεραπείας Radiesse με μεγαλύτερη άνεση.

spa-sun-screen

Radiesse – άμεση επανάκτηση του όγκου και επανόρθωση περιγράμματος

Το Radiesse είναι ένα ενέσιμο δερματικό εμφύτευμα που προσθέτει όγκο προσωρινά για να βοηθήσει την λείανση ήπιων έως βαθιών ρυτίδων του προσώπου και προσφέρει μια άμεση επανορθωτική και συσφικτική δράση στο δέρμα. Μετά την έγχυση, το Radiesse παρέχει άμεσα τον όγκο και επανόρθωση που χρειάζεται για να μειωθούν τα σημάδια γήρανσης, χάρη στα μικροσφαιριδία ασβεστίου και γέλης που αποτελούν το προϊόν. Τόσο η γέλη όσο και τα μικροσφαιρίδια διασπώνται τελείως από το σώμα με την πάροδο του χρόνου.

Radiesse – ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΗΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ

Εκτός από την άμεση επίδραση αναπλήρωσης, τα υψηλής ποιότητας υλικά του Radiesse διεγείρουν τη σύνθεση του φυσικού κολλαγόνου του δέρματος. Χάρη στην δράση ενεργοποίησης κολλαγόνου του Radiesse, το δέρμα επανακτά την νεανική σφριγηλότητα και ελαστικότητά του – Η φυσική σας ομορφιά ανθίζει και πάλι.

Ενισχυμένη ικανοποίηση του ασθενούς (1,2,3,4)

Το προϊόν επέκτασης της σειράς, το Radiesse με Λιδοκαΐνη, έχει εγκριθεί από την FDA (την αμερικανική ρυθμιστική αρχή) και φέρει το σήμα CE, το οποίο είναι τυπικό σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ασφάλεια των προϊόντων. Η προσθήκη λιδοκαΐνης βελτιώνει αξιόπιστα την άνεση του ασθενούς, και συνδυάζουν την άριστη ανορθωτική και διαμορφωτική δράση στο περιγράμματος του δερματικού εμφυτεύματος Radiesse με αποδεδειγμένη σημαντική μείωση του πόνου.

Το Radiesse προσφέρει:*

 • Άμεση διόρθωση ήπιων έως βαθιών ρυτίδων
 • Άμεση ανόρθωση και αναδιαμόρφωσης του περιγράμματος
 • Διέγερση της παραγωγής φυσικού κολλαγόνου του δέρματος
 • Μακροχρόνια βελτίωση της ποιότητας του δέρματος
 • Το δέρμα αισθάνεται πιο μαλακό και φαίνεται φυσικό
 • Προσφέρει αποτελέσματα που διαρκούν ένα χρόνο ή και περισσότερο σε πολλούς ασθενείς
 • Επιτρέπει εύκολη και βολική θεραπεία

* Τα μεμονωμένα αποτελέσματα εξαρτώνται από την ηλικία, τον τύπο του δέρματος, ενδείξεις, τον τρόπο ζωής, το μεταβολισμό και, φυσικά, την περιοχή αντιμετωπίζεται.

 1. Bass LS, et al. Calcium hydroxylapatite (RADIESSE®) for treatment of nasolabial folds: long-term safety and efficacy results. Aesthet Surg J. 2010 Mar; 30(2): p235-238.
 2. Moers-Carpi MM, Opi Tufet J. Calcium Hydroxylapatite versus Nonanimal Stabilized Hyaluronic Acid for the Correction of Nasolabial Folds: a 12-Month, Multicenter, Prospective, Randomized, Controlled, Split-Face Trial. Dermatol Surg. 2008; 34: p210-215.
 3. Tzikas TL. A 52-Month Summary of Results Using Calcium Hydroxylapatite for Facial Soft Tissue Augmentation. Dermatol Surg. 2008 Jun; 34 Suppl 1: p9-15.
 4. Yutskovkaya Y. et al., A Randomized, Split-Face, Histomorphologic Study Comparing a Volumetric Calcium Hydroxylapatite and a Hyaluronic Acid-Based Dermal Filler, J Drugs Dermatol. 2014; 13(9):1047-1052

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ RADIESSE®;

Το Radiesse® αποτελείται από μικροσφαιρίδια υδροξυαπατίτη ασβεστίου (CaHA) αραιωμένα σε ένα σύμπλεγμα μαλακής γέλης. Το Radiesse® ενίεται απαλά από το γιατρό σας μέσα στο δέρμα, συνήθως σε μικρές ποσότητες με μια πολύ λεπτή βελόνα. Για επιπλέον άνεση στην θεραπεία, ο γιατρός μπορεί να εφαρμόσει ένα τοπικό αναισθητικό στις περιοχές που θα υποστούν την θεραπεία. Η ένεση αυτή παρέχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα Επιπλέον, το Radiesse® διεγείρει τις ικανότητες ανάπλασης του δέρματος σας – παράγεται νέο κολλαγόνο κατά τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, κάνοντας το δέρμα σας πιο δυνατό και πιο ελαστικό. Τα αποτελέσματα της θεραπείας Radiesse® είναι μακράς διαρκείας, αλλά δεν είναι μόνιμα. Πολλοί ασθενείς επιστρέφουν για να επαναλάβουν τις θεραπείες επειδή είναι πολύ ευχαριστημένοι μαζί τους. 90% των ανδρών και των γυναικών είναι ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της θεραπείας με Radiesse®.1

1 Moers-Carpi M, et al. Dermatol Surg. 2007 Dec; 33 Suppl 2: S144–51

Τρόπος δράσης

Μετά την έγχυση, το Radiesse® παρέχει άμεσο όγκο και διόρθωση, αλλά εξακολουθεί ταυτόχρονα να λειτουργεί ενεργοποιώντας το δέρμα να παράγει το δικό του φυσικό κολλαγόνο. Με την πάροδο του χρόνου, η γέλη απορροφάται και το σώμα μεταβολίζει τα μικροσφαιρίδια CaHA, αφήνοντας πίσω μόνο το φυσικό κολλαγόνο του δέρματος.

1. ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ

spa-sun-screen Μετά την ένεση, το Radiesse® αποκαλύπτει ένα άμεσο ένα-προς-ένα εφέ διόρθωσης και ανύψωσης. Μπορεί να μαλακώσει αμέσως τις γραμμές του χαμόγελου σας, να αντικαταστήσει το χαμένο όγκο στο μάγουλά σας, ή το περίγραμμα του σαγονιού σας. Μια μελέτη* έδειξε ότι το Radiesse® λιδοκαΐνη επιτυγχάνει το ίδιο αποτέλεσμα θεραπείας με το Radiesse® και οδηγεί σε σημαντική μείωση του πόνου κατά τη διάρκεια και μέσα σε 1 ώρα από την έναρξη της θεραπείας.

* Schachter Επιστήμη Περίληψη: έλεγχος πόνου με τη χρήση του ενέσιμου δερματικού εμφυτεύματος Radiesse ® (+) για τη διόρθωση των ρινοχειλικών πτυχώσεων. Daniel Schachter, Vince Bertucci, Nowell Solish. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΦΙΣΑΣ κατά το 13η Ιατρικό Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης (2015) στο Μονακό, Μόντε Κάρλο.

2. ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ

spa-sun-screen Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, τα μικροσφαιρίδια Radiesse® ενεργοποιούν το δέρμα ώστε να παράγει νέο κολλαγόνο για ένα πιο απαλό, φυσικό λουκ.

ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ

spa-sun-screen Το πρόσφατα σχηματισμένο κολλαγόνο αρχίζει περιβάλλει τα μικροσφαιρίδια. Τα μικροσφαιρίδια τελικά μεταβολίζονται από κανονικές διαδικασίες του σώματος.

3. ΕΠΙΔΡΑΣΗ

spa-sun-screen Το νέο κολλαγόνο προσφέρει μια μακροπρόθεσμη επίδραση που μπορεί να διαρκέσει για ένα χρόνο ή και περισσότερο σε πολλούς ασθενείς. *

* Τα μεμονωμένα αποτελέσματα εξαρτώνται από την ηλικία, τον τύπο του δέρματος, τον τρόπο ζωής, το μεταβολισμό και, φυσικά, την περιοχή που αντιμετωπίζεται.*