spa-sun-screen

RADIESSE® TO ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ LIFTING

Tη εξαιρετική επιτυχία της Radiesse® έχει προσθέσει πρόσφατα άλλο ένα σταθμό ορόσημο στην αξιοσημείωτη ιστορία της. Τι κοινό έχει το Radiesse® με το Ρίο ντε Τζανέιρο ή τα κολίβρια; Γνωρίστε το νεότερο κεφάλαιο της μοναδικής ιστορικής επιτυχίας αυτού του εμφυτεύματος.

Θα θέλατε να αισθανθείτε καλύτερα με το δέρμα σας; Φυσικά και θα θέλατε. Όλοι θέλουμε να φαινόμαστε νεότεροι και πιο φρέσκοι. 50% των ανδρών και των γυναικών στην Ευρώπη ανησυχούν για τη γήρανση. Μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες ειδικότερα, φοβούνται ότι θα χάσουν τη νεανικότητα, την εμπιστοσύνη και την ελκυστικότητά τους με την ηλικία. Αλλά τι συμβαίνει στο δέρμα καθώς γερνάμε; Με τη γήρανση, το δέρμα χάνει την υγρασία, τον τόνο και την ελαστικότητα του. Τα προηγουμένως καθαρά περιγράμματα του προσώπου αρχίζουν να εξαφανίζονται. Με το Radiesse® μπορείτε να επαναφέρετε μια πιο νεανική εμφάνιση. Η αισθητική θεραπεία των ρυτίδων και του χαμένου όγκου με αυτό το μοναδικό δερματικό εμφύτευμα δίνει στο δέρμα σας ένα ανορθωτικό εφέ λίφτινγκ και αναδιαμόρφωσης του περιγράμματος.

spa-sun-screen

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RADIESSE®;

Το υγιές νεαρό δέρμα περιέχει κολλαγόνο που του προσδίδει όγκο, ελαστικότητα και αντοχή. Ως μέρος της διαδικασίας γήρανσης, το δικό σας φυσικό κολλαγόνο σταδιακά αποσυντίθεται. Αυτή η απώλεια της ελαστικότητας και του όγκου οδηγεί σε ρυτίδες, γραμμές προσώπου και χαλάρωση του δέρματος, μειώνοντας την νεανική εμφάνιση του προσώπου σας.

RADIESSE® – ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΓΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το Radiesse® είναι ένα ενέσιμο δερματικό εμφύτευμα που προσθέτει προσωρινά όγκο για να βοηθήσει το γέμισμα μέτριων ή βαθιών ρυτίδων στο πρόσωπο και προσφέρει μια άμεση ενισχυτική και συσφικτική επίδραση στο δέρμα. Μετά την έγχυση, το Radiesse® παρέχει άμεσα τον όγκο και ανορθωτικό αποτέλεσμα που χρειάζεται για να μειωθούν τα σημάδια της γήρανσης, λόγω των μικρο-σφαιριδίων ασβεστίου και γέλης που περιέχει το προϊόν. Τόσο η γέλη όσο και τα μικροσφαιρίδια αποσπώνται από το σώμα με την πάροδο του χρόνου.

RADIESSE® – ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΗΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ

Εκτός από την άμεση επίδραση γεμίσματος, τα υψηλής ποιότητας υλικά του Radiesse® διεγείρουν την φυσική σύνθεση του κολλαγόνου του δέρματος. Χάρη στη δράση ενεργοποίησης κολλαγόνου του Radiesse®, το δέρμα επανακτά την νεανική σφριγηλότητα και ελαστικότητά του – η φυσική ομορφιά σας ανθίζει και πάλι.

RADIESSE® – Επίσης διατίθεται με ΛΙΔΟΚΑΪΝΗ

Το προϊόν επέκτασης της σειράς προιόντων, Radiesse®Λιδοκαΐνη, έχει εγκριθεί από το FDA (την αμερικανική ρυθμιστική αρχή) και φέρει το σήμα CE, το οποίο είναι πρότυπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορά την ασφάλεια των προϊόντων. Η προσθήκη καθαρής λιδοκαΐνης ενισχύει αξιόπιστα την άνεση του ασθενούς, και συνδυάζει τα εξαιρετικά αποτελέσματα επανόρθωσης και διαμόρφωσης του περιγράμματος του αποδεδειγμένου δερματικού εμφυτεύματος Radiesse® με σημαντική μείωση του πόνου. *

* Schachter Science Περίληψη: έλεγχος του πόνου κατά την χρήση του ενέσιμου δερματικού εμφυτεύματος Radiesse ® (+) για τη διόρθωση των ρινοχειλικών πτυχώσεων. Daniel Schachter, Vince Bertucci, Nowell Solish. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΦΙΣΑΣ στο 13ο Ιατρικό Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης (2015), στο Μονακό, Μόντε Κάρλο.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ RADIESSE®;

Το Radiesse® αποτελείται από μικροσφαιρίδια υδροξυαπατίτη ασβεστίου (CaHA) αραιωμένα σε ένα σύμπλεγμα μαλακής γέλης. Το Radiesse® ενίεται απαλά από το γιατρό σας μέσα στο δέρμα, συνήθως σε μικρές ποσότητες με μια πολύ λεπτή βελόνα. Για επιπλέον άνεση στην θεραπεία, ο γιατρός μπορεί να εφαρμόσει ένα τοπικό αναισθητικό στις περιοχές που θα υποστούν την θεραπεία. Η ένεση αυτή παρέχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα Επιπλέον, το Radiesse® διεγείρει τις ικανότητες ανάπλασης του δέρματος σας – παράγεται νέο κολλαγόνο κατά τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, κάνοντας το δέρμα σας πιο δυνατό και πιο ελαστικό. Τα αποτελέσματα της θεραπείας Radiesse® είναι μακράς διαρκείας, αλλά δεν είναι μόνιμα. Πολλοί ασθενείς επιστρέφουν για να επαναλάβουν τις θεραπείες επειδή είναι πολύ ευχαριστημένοι μαζί τους. 90% των ανδρών και των γυναικών είναι ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της θεραπείας με Radiesse®.1

1 Moers-Carpi M, et al. Dermatol Surg. 2007 Dec; 33 Suppl 2: S144–51

Τρόπος δράσης

Μετά την έγχυση, το Radiesse® παρέχει άμεσο όγκο και διόρθωση, αλλά εξακολουθεί ταυτόχρονα να λειτουργεί ενεργοποιώντας το δέρμα να παράγει το δικό του φυσικό κολλαγόνο. Με την πάροδο του χρόνου, η γέλη απορροφάται και το σώμα μεταβολίζει τα μικροσφαιρίδια CaHA, αφήνοντας πίσω μόνο το φυσικό κολλαγόνο του δέρματος.

1. ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ

spa-sun-screen Μετά την ένεση, το Radiesse® αποκαλύπτει ένα άμεσο ένα-προς-ένα εφέ διόρθωσης και ανύψωσης. Μπορεί να μαλακώσει αμέσως τις γραμμές του χαμόγελου σας, να αντικαταστήσει το χαμένο όγκο στο μάγουλά σας, ή το περίγραμμα του σαγονιού σας. Μια μελέτη* έδειξε ότι το Radiesse® λιδοκαΐνη επιτυγχάνει το ίδιο αποτέλεσμα θεραπείας με το Radiesse® και οδηγεί σε σημαντική μείωση του πόνου κατά τη διάρκεια και μέσα σε 1 ώρα από την έναρξη της θεραπείας.

* Schachter Επιστήμη Περίληψη: έλεγχος πόνου με τη χρήση του ενέσιμου δερματικού εμφυτεύματος Radiesse ® (+) για τη διόρθωση των ρινοχειλικών πτυχώσεων. Daniel Schachter, Vince Bertucci, Nowell Solish. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΦΙΣΑΣ κατά το 13η Ιατρικό Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης (2015) στο Μονακό, Μόντε Κάρλο.

2. ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ

spa-sun-screen Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, τα μικροσφαιρίδια Radiesse® ενεργοποιούν το δέρμα ώστε να παράγει νέο κολλαγόνο για ένα πιο απαλό, φυσικό λουκ.

ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ

spa-sun-screen Το πρόσφατα σχηματισμένο κολλαγόνο αρχίζει περιβάλλει τα μικροσφαιρίδια. Τα μικροσφαιρίδια τελικά μεταβολίζονται από κανονικές διαδικασίες του σώματος.

3. ΕΠΙΔΡΑΣΗ

spa-sun-screen Το νέο κολλαγόνο προσφέρει μια μακροπρόθεσμη επίδραση που μπορεί να διαρκέσει για ένα χρόνο ή και περισσότερο σε πολλούς ασθενείς. *

* Τα μεμονωμένα αποτελέσματα εξαρτώνται από την ηλικία, τον τύπο του δέρματος, τον τρόπο ζωής, το μεταβολισμό και, φυσικά, την περιοχή που αντιμετωπίζεται.*

Τι να περιμένετε

Ο ιδανικότερος τρόπος για να επιτευχθεί μείωση των ρυτίδων είναι η αναπλήρωση του χαμένου όγκου. Δυστυχώς, η θεραπεία των ρυτίδων ξεχωριστά δεν είναι αρκετή για να αποκαταστήσει μια νεανική και πιο φρέσκια όψη. Προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις της βαρύτητας και να επανακτήσει το πρόσωπο μια πιο νεανική όψη, χρειάζεται πραγματικά ένα αποτέλεσμα ανόρθωσης. Με το Radiesse, καλωσορίζετε ξανά το φυσικό κολλαγόνο του δέρματος σας για να διορθώσετε έτσι τις επιπτώσεις χαλάρωσης στο δέρμα σας. Η μοναδική σύνθεση του Radiesse διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου, η οποία οδηγεί σε αυξημένο όγκο που μπορεί να διαρκέσει ένα χρόνο ή και περισσότερο σε πολλούς ασθενείς *.

Χάρη σε αυτή τη μέθοδο διόρθωσης ρυτίδων, το Radiesse γίνεται ολοένα και περισσότερο το πιο δημοφιλές ενέσιμο εμφύτευμα ασθενών και ιατρικού προσωπικού.

Το Μοντέλο του Radiesse μας το έχει δοκιμάσει πάνω της! Γνωρίστε την ιστορία της:

Όπως και με άλλα δερματικά ενέσιμα εμφυτεύματα, τα ενέσιμα εμφυτεύματα Belotero® θα χρειαστούν 30 λεπτά για να ολοκληρωθούν. Οι θεραπείες γεμίσματος των ρυτίδων, του περιγράμματος του προσώπου και ενυδάτωσης είναι σχεδόν ανώδυνες. Μερικά άτομα βιώνουν τη θεραπεία ως μια ήπια δυσφορία. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, όλη η σειρά Belotero® είναι διαθέσιμη με λιδοκαΐνη για την ενίσχυση της άνεσης σας.

Τα προϊόντα Belotero® είναι υποαλλεργικά εμφυτεύματα και συνήθως δεν απαιτούν ένα τεστ δέρματος πριν από την ένεση **. Τα αισθητικά αποτελέσματα είναι άμεσα και θα είστε σε θέση για να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητές μόλις τελειώσει η συνεδρία.

«Το να είσαι μοντέλο για μένα είναι κάτι που πραγματικά αγαπώ. Μου αρέσει ιδιαίτερα η ποικιλία στη δουλειά μου. Αλλά το μοντέλιγκ είναι επίσης ένα επάγγελμα πλήρους απασχόλησης που απαιτεί αδιάλειπτη προσοχή. Η καθημερινότητα μου με όλα αυτά τα ταξίδια και από το ένα ραντεβού ή κάστιγκ στο άλλο, συχνά με κάνουν να φαίνομαι ταλαιπωρημένη και κουρασμένη. Πίστεψα πως φαινόμουν μεγαλύτερη από ό,τι ένιωθα. Λόγω της φύσης της δουλειάς μου, είμαι κάθε μέρα αντιμέτωπη με ανθρώπους που όλοι θέλουν να δείχνουν όσο μπορούν στα καλύτερα τους. Το Μόντελιγκ εξάλλου είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό.

Συνεπώς αναρωτήθηκα: Πώς μπορώ να πετύχω συνολικά ένα πιο φρέσκο λουκ; Είχα δοκιμάσει κάθε είδους κρέμα και λοσιόν προηγουμένως χωρίς να δω κάποια αισθητή διαφορά. Μιας και ήθελα να διατηρήσω την φυσική μου εμφάνιση, το χειρουργικό λίφτινγκ δεν ήταν ποτέ μια από τις επιλογές μου. Ήθελα απλά μια πιο λαμπερή εμφάνιση, μια μικρή ανύψωση σε ολόκληρο το πρόσωπο μου, και μια διακριτική λείανση των ρυτίδων – αλλά χωρίς να χάσω τα τυπικά χαρακτηριστικά του προσώπου μου. Ο δερματολόγος μου συνέστησε το Radiesse για την περίπτωση μου. Το Radiesse επιτυγχάνει μια ισορροπία μεταξύ κρέμας και πλαστικής χειρουργικής. Χρησιμοποιείται για να διεγείρει το σχηματισμό του κολλαγόνου, να αντικαταστήσει το χαμένο όγκο και σφίξει το περίγραμμα του προσώπου. Μου είχε επίσης πει ότι οι ρινοχειλικές μου πτυχώσεις θα μπορούσαν να μειωθούν εύκολα με το Radiesse. Το να είμαι μοντέλο, με κάνει πολύ λεπτή και ως εκ τούτου είχα άτονα μάγουλα, τα οποία ήθελα να γεμίσω. Μετά από μια εκτενή συνάντηση στο ιατρείο, ο δερματολόγος μου ξεκίνησε την θεραπεία με Radiesse.

Η θεραπεία πήρε μόλις μισή ώρα και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό! Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και αισθάνθηκα πιο φρέσκια και πιο υγιής από ποτέ και απλά ένιωθα άνετα με το δέρμα μου. Επιπλέον διατήρησα την φυσική μου εμφάνιση – μόνο πιο βελτιωμένη».

Τι κάνει το Radiesse τόσο ξεχωριστό;

Με μόλις μία σύριγγα, πολλοί ασθενείς αποκτούν άμεσα νεανική εμφάνιση που διαρκεί. Η θεραπεία με Radiesse είναι απλή, γρήγορη, άνετη, βολική και προφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα που διαρκούν.

 • Άμεση διόρθωση των ήπιων έως βαθιών ρυτίδων
 • Άμεση ανύψωση (λίφτινγκ) και αναδιαμόρφωση του περιγράμματος στο πρόσωπο
 • Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος με φυσικό τρόπο
 • Μακροπρόθεσμη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος
 • Το δέρμα γίνεται πιο απαλό και φαίνεται πιο φυσικό
 • Προσφέρει αποτελέσματα που διαρκούν ένα χρόνο ή και περισσότερο σε πολλούς ασθενείς
 • Επιτρέπει την εύκολη και βολική θεραπεία.
 • Επίσης διατίθεται με λιδοκαΐνη για μεγαλύτερη άνεση κατά την θεραπεία.
 • Το Radiesse με λιδοκαΐνη προσφέρει σημαντική μείωση του πόνου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις ίδιες αισθητικές χρήσεις όπως το κανονικό Radiesse.

 

spa-sun-screen

Ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία

Το Radiesse σας προσφέρει ένα ασφαλή και εύκολο τρόπο να επανακτήσετε το νεανικό περίγραμμα του προσώπου σας. Μια θεραπεία Radiesse μπορεί να πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια μιας και μόνο επίσκεψης στο γραφείο του γιατρού σας και τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως. Επιπλέον το Radiesse διαθέτει ένα πολύ ευνοϊκό προφίλ ασφάλειας:

 • Το Radiesse αποτελείται από βιοσυμβατά υλικά δοκιμασμένα στο χρόνο με πάνω από 20 χρόνια χρήσης στην ιατρική.
 • Δεν υπάρχει ανάγκη για ένα τεστ αλλεργίας πριν από τις ενέσεις Radiesse αφού τα μικροσφαιρίδια αποτελούνται από μια ουσία που βρίσκεται φυσικά στο σώμα.
 • Έπειτα από χρόνια κλινικών μελέτων το Radiesse έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό και έχει δείξει εξαιρετική ανεκτικότητα.
 • Περισσότερο από 6 εκατομμύρια συσκευασίες Radiesse έχουν χρησιμοποιηθεί για αισθητικές θεραπείες παγκόσμια.
 • Η επανορθωτική και συσφυκτική δράση του Radiesse διαρκεί μέχρι ένα χρόνο ή και περισσότερο χωρίς επαναληπτικές θεραπείες.
 • Το Radiesse® μπορεί να συνδυαστεί με ασφάλεια και με άλλα εμφυτεύματα όπως το Υαλουρονικό Οξύ. Μήπως θέλετε τα χείλη σας να είναι πιο γραμμωμένα ή να κάνετε το ίδιο με τις ρυτίδες που έχουν αντιμετωπιστεί για να ενισχύσετε την νεανική εμφάνιση που αποκτήσατε; Παρακαλώ ρωτήστε το γιατρό σας για συμβουλές και περαιτέρω πληροφορίες.

 

Σημαντικές Ενδείξεις της θεραπείας του Radiesse

Το Radiesse έχει εγκριθεί από τον FDA για υποδερμική εμφύτευση και διόρθωση ήπιων έως βαθιών ρυτίδων και πτυχώσεων του προσώπου όπως οι ρινοχειλικές πτυχώσεις. Μετά την ένεση, οι ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν συμπτώματα όπως ερυθρότητα, μώλωπες ή πρήξιμο. Οι περισσότερες παρενέργειες της θεραπείας εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ημέρες. Σπανιότερες παρενέργειες περιλαμβάνουν πιο επίμονο φούσκωμα, ανωμαλίες στην επιφάνεια του δέρματος ή τέντωμα στην περιοχή που έχει γίνει η ένεση. Όπως και με κάθε ένεση, μπορεί να υπάρξει κίνδυνος μόλυνσης. Ωστόσο, οι παρενέργειες που εμφανίζονται μετά τη θεραπεία Radiesse είναι ήπιες και μικρής διάρκειας. Παρακαλώ συζητήστε οποιεσδήποτε ανησυχίες που έχετε με το γιατρό σας.

Γιατί να επιλέξετε το Radiesse;

 • Το Radiesse είναι το μόνο ενέσιμο δερματικό εμφύτευμα που αναπληρώνει άμεσα τον χαμένο όγκο, δίνει την επανόρθωση που χρειάζεστε για να προκύψει μια γενικά πιο λεία και νεανική εμφάνιση, και διεγείρει το κολλαγόνο του δέρματος για να παράγεται φυσικά. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται για αρκετούς μήνες, παρατείνοντας έτσι την αρχική θετική επίδραση της θεραπείας.
 • Η θεραπεία με Radiesse είναι γρήγορη. Υπάρχει ελάχιστος έως και καθόλου χρόνος αναμονής μετά τη θεραπεία Radiesse. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν πίσω στις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως μετά την επίσκεψή τους.
 • Το Radiesse μπορεί να συνδυαστεί και με διάφορες άλλες θεραπείες.
 • Με μια θεραπεία Radiesse μπορείτε να αψηφίσετε τα σημάδια της γήρανσης αποτελεσματικά με μια πολύ μικρή επεμβατική διαδικασία – χωρίς χειρουργική επέμβαση.
 • Τα φυσικά αποτελέσματα που μπορείτε να πετύχετε με το Radiesse είναι κλινικά αποδεδειγμένα ώστε να διαρκούν ένα χρόνο ή και περισσότερο σε πολλούς ασθενείς. *
 • Το Radiesse έχει εφαρμοστεί πολύ αποτελεσματικά σε πολλούς ασθενείς, και διαθέτει ένα πολύ ευνοϊκό προφίλ ασφάλειας.

 

* Τα μεμονωμένα αποτελέσματα εξαρτώνται από την ηλικία, τον τύπο του δέρματος, τον τρόπο ζωής, το μεταβολισμό και, φυσικά, την περιοχή που αντιμετωπίζεται.

Ανόρθωση και & Σύσφιξη με μακροχρόνια διέγερση του κολλαγόνου

Το υγιές νεανικό δέρμα περιέχει κολλαγόνο που του δίνει όγκο, ελαστικότητα και δύναμη. Ως μέρος της διαδικασίας γήρανσης, το κολλαγόνο του δέρματος διασπάται φυσικά με αποτέλεσμα την απώλεια του όγκου του προσώπου. Αυτή η απώλεια της ελαστικότητας και του όγκου οδηγεί σε ρυτίδες, γραμμές προσώπου, και χαλαρότητα που κλέβουν την νεανική εμφάνιση του δέρματος. Το Radiesse διεγείρει την παραγωγή του δερματικού κολλαγόνου για την αποκατάσταση του όγκου στο δέρμα, λείανση των ρυτίδων και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος σε μακροπρόθεσμο χρονικό διάστημα. Το Radiesse είναι διαθέσιμο πλέον με 0,3% λιδοκαΐνη (Radiesse® λιδοκαΐνη). Η προσθήκη αυτή στην σειρά προϊόντων συνδυάζει την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια της θεραπείας Radiesse με μεγαλύτερη άνεση.

 • Radiesse – άμεση επανάκτηση του όγκου και επανόρθωση περιγράμματος

  spa-sun-screen Το Radiesse είναι ένα ενέσιμο δερματικό εμφύτευμα που προσθέτει όγκο προσωρινά για να βοηθήσει την λείανση ήπιων έως βαθιών ρυτίδων του προσώπου και προσφέρει μια άμεση επανορθωτική και συσφικτική δράση στο δέρμα. Μετά την έγχυση, το Radiesse παρέχει άμεσα τον όγκο και επανόρθωση που χρειάζεται για να μειωθούν τα σημάδια γήρανσης, χάρη στα μικροσφαιριδία ασβεστίου και γέλης που αποτελούν το προϊόν. Τόσο η γέλη όσο και τα μικροσφαιρίδια διασπώνται τελείως από το σώμα με την πάροδο του χρόνου.

  Τώρα και εγκεκριμένο από την FDA: Radiesse® για τη διόρθωση του όγκου στα χέρια

  spa-sun-screen Τα χέρια είναι συχνά το πρώτο σημείο που φανερώνει σημάδια της γήρανσης. Η απώλεια του όγκου καθιστά τις φλέβες και τους τένοντες πιο εμφανή. Το Radiesse® έχει λάβει την έγκριση από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για την αναπλήρωση του όγκου στα χέρια δίνοντας τους μια πιο φυσική εμφάνιση. Η FDA είναι υπεύθυνη για την προστασία της δημόσιας υγείας με την εξασφάλιση της ασφάλειας καις της αποτελεσματικότητας μεταξύ άλλων και ιατρικών συσκευών, όπως το Radiesse®, και ισχύει για την αγορά των ΗΠΑ και των χωρών που ακολουθούν την έγκριση της FDA. Παρακαλώ ρωτήστε το γιατρό σας για περισσότερες πληροφορίες.

  Τα χέρια μας είναι ένα σημαντικό μέρος του τρόπου με τον οποίο επικοινωνούμε και δείχνουμε τον εαυτό μας. Τα όμορφα χέρια μας προσφέρουν αυτοπεποιήθηση να εκφράσουμε τους εαυτούς μας σε οποιαδήποτε κατάσταση. Ωστόσο, τα χέρια είναι συχνά το πρώτο σημείο που φανερώνει σημάδια γήρανσης και μπορεί να γίνει μια συχνά υποτιμημένη προβληματική περιοχή και όχι μόνο σε λεπτές και αθλητικές γυναίκες: Το δέρμα στα χέρια μας είναι λεπτότερο από ότι στο πρόσωπό μας και είναι συνεχώς εκτεθειμένο στον ήλιο και την φωτο-καταστροφική του επίδραση, καθιστώντας τα πιο ευαίσθητα στην διαδικασία γήρανσης. Με τον καιρό, ο λιπώδης ιστός κάτω από το δέρμα στα χέρια μας γίνεται λεπτότερος. Οι φλέβες και οι τένοντες φαίνονται περισσότερο και το δέρμα χάνει το όγκο του. Με τις αυξανόμενες επιλογές αισθητικής του προσώπου, τα χέρια μπορεί να δείχνουν αισθητά πιο γερασμένα από το υπόλοιπο σώμα.

 • Αισθητικές επιλογές για την ανδρική επιδερμίδα

  spa-sun-screen

  Ολοένα και περισσότεροι άνδρες ενδιαφέρονται για αισθητικές θεραπείες. Το να φαίνονται ωραίοι είναι ένας παράγοντας επιτυχίας. Το Radiesse® προσφέρει ελκυστικές επιλογές θεραπείας για την ανδρική επιδερμίδα.

  Ανεξαρτήτως ηλικίας, το δέρμα ενός άνδρα είναι πιο χοντρό από το δέρμα μιας γυναίκας και έχει περισσότερο κολλαγόνο. Ως εκ τούτου, οι άνδρες βιώνουν λιγότερες ρυτίδες και τείνουν να γερνούν πιο αργά από ό, τι οι γυναίκες. Η γήρανση του ανδρικού δέρματος είναι μια προοδευτική, συνεχής διαδικασία που επηρεάζεται έντονα από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η έκθεση στον ήλιο, η κακές διατροφικές συνήθειες και το επαγγελματικό ή προσωπικό άγχος μπορεί να επιβαρύνουν την ανδρική επιδερμίδα. Ειδικότερα η κύρια δομική πρωτεΐνη του χορίου, το κολλαγόνο, διασπάται και χάνεται ολοένα και περισσότερο σε ποσοστό περίπου 1% ανά έτος. Οι συνέπειες: το σφριγηλό δέρμα χάνει την ελαστικότητά του, και αρχίζουν να σχηματίζονται ρυτίδες και γραμμές . Ευτυχώς, σήμερα τα σημάδια γήρανσης δεν χρειάζεται να γίνουν αποδεκτά ως αναπόφευκτα. Οι άνδρες σήμερα μπορούν να αντιμετωπίσουν τις αισθητικές τους ανησυχίες, επιλέγοντας μια τεχνική προηγμένης θεραπείας, η οποία οδηγεί σε φυσικές βελτιώσεις χωρίς να μειώνεται η αρρενωπότητα.

  Το Radiesse® τονίζει το προφίλ σας

  Σήμερα, οι αισθητικές διαδικασίες είναι κοινές για τους άνδρες, και όπως οι γυναίκες, μπορούν να αξιοποιήσουν τα πολλαπλά οφέλη που αυτές οι θεραπείες έχουν να προσφέρουν. Τα δερματικά εμφυτεύματα που υποστηρίζουν την αναγέννηση των δερματικών δομών είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην θεραπεία της γήρανσης του ανδρικού δέρματος. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία μικροσφαιριδίων, η επόμενη γενιά εμφυτευμάτων Radiesse® αντιμετωπίζει την γήρανση του ανδρικού δέρματος με το μοναδικό του τρόπο δράσης. Η καινοτόμα και ασφαλής φόρμουλα του Radiesse® περιέχει μικροσφαιρίδια ασβεστίου (CaHA), τα οποία διεγείρουν τον οργανισμό να παράγει κολλαγόνο, με αποτέλεσμα την άμεση και μακράς διαρκείας αύξηση του δερματικού όγκου. Το αποτέλεσμα: το δέρμα επανακτά τη νεανική σφριγηλότητα και ελαστικότητά του ενώ το περίγραμμα γίνει πιο σταθερό. Το Radiesse® μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για μέτρια έως βαθιά μείωση των ρυτίδων, ανύψωση και διαμόρφωση του περιγράμματος.

  Σε αυτές τις περιοχές θεραπείας, το Radiesse® μπορεί να σας προσφέρει αποδεδειγμένα αποτελέσματα:

  • Μάγουλα
  • Ρινοχειλικές πτυχώσεις
  • Γραμμές μαριονέτας
  • Περιοχή κάτω γνάθου
  • Πιγούνι