BELOTERO

Belotero HydroBelotero SoftBelotero BalanceBelotero IntenseBelotero Volume
spa-sun-screen

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BELOTERO®;

MAΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BELOTERO® ΜΥΣΤΙΚΟ

Η σειρά Belotero® είναι η φυσική σας επιλογή για μείωση των ρυτίδων και γραμμών, επανάκτηση του δερματικού όγκου, και επανυδάτωση της επιδερμίδας.

Tα προϊόντα Belotero® είναι δερματικά εμφυτεύματα φτιαγμένα από Υαλουρονικό Οξύ (Υ.Α) τα οποία αποτελούν φυσικό συστατικό της επιδερμίδας. Η εσωτερική δυνατότητα του Υαλουρονικού Οξέος να εγκλωβίζει νερό καθιστά την σειρά Belotero® την τέλεια επιλογή για διατήρηση της λείας επιφάνειας και όγκου της επιδερμίδας.

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Περιλαβάνωντας εξελιγμένης μορφής Υ.Α, η σειρά Belotero® μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες θεραπείες αναλόγως των προσωπικών σας αναγκών.

Κατά την διάρκεια της θεραπευτικής συνεδρίας, ο ειδικός της επιλογής σας θα κάνει ένεση με το εμφύτευμα Belotero® σε μια συγκεκριμένη περιοχή του δέρματος με μια πολύ λεπτή βελόνα.

Αυτή είναι στιγμή που το Belotero® γίνεται κομμάτι σας! Θα δείτε αμέσως τα αναζωογονητικά του αποτελέσματα

 

BELOTERO® HYDRO
BELOTERO® SOFT, BALANCE AND INTENSE
BELOTERO® VOLUME

 

spa-sun-screen

ΟΜΟΡΦΑ ΧΕΙΛΗ

Μήπως τα χείλη σας λεπταίνουν με την ηλικία; Tα Belotero® Balance and Intense μπορούν να επαναφέρουν τον όγκο και απαλότητα στα χείλη σας ώστε να φαίνονται φυσικά λεία και γεμάτα.

Τα προϊόντα Βelotero® μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για ενίσχυση του περιγράμματος γύρω από το στόμα για να αποτρέψει την μεταφορά κραγιόν πάνω στο δέρμα. Το τόξο του άνω χείλους μπορεί να διαμορφωθεί για ένα πιο σμιλεμένο και σαγηνευτικό λουκ.

ΠΩΣ ΔΡΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ BELOTERO®;?

Στο σώμα σας, το Υαλουρονικό Οξύ (Υ.Α) γεμίζει τα κενά μεταξύ των κυττάρων, προστατεύοντας τα με την δέσμευση υγρασίας και δρώντας ως ένα φυσικό «μαξιλάρι». Αναφερόμενο και ως «φυσικό ενυδατικό» το Υ. Α εκτελεί διάφορες εργασίες στο σώμα. Για παράδειγμα, βοηθά στην διατήρηση την κανονικής επένδυσης των αρθρώσεων και ενυδατώνει τον συνδετικό ιστό. Το Υ.Α μπορεί να χωρέσει έως και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό, διατηρώντας την λεία επιφάνεια (ενυδατική δράση) και διατήρηση του όγκου (επίδραση volumising) του δέρματός μας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γήρανσης, η παραγωγή του Υ.Α μειώνεται φυσικά. Το δέρμα γίνεται πιο ξηρό και η ικανότητά του να συγκρατεί την υγρασία και να διατηρεί την ελαστικότητα του μειώνεται σταδιακά. Σήμερα, τα σημεία και τα συμπτώματα της φυσικής διαδικασίας γήρανσης της επιδερμίδας μπορούν να μειωθούν με την αντικατάσταση του χαμένου Υαλουρονικού Οξέος.

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας της θεραπείας, το εμφύτευμα Belotero® εγχέεται εντός της συγκεκριμένης περιοχής του δέρματος προς θεραπεία, χρησιμοποιώντας μια πολύ λεπτή βελόνα ή σωληνάριο. Μετά την έγχυση, δρα σαν μαξιλάρι, υποστηρίζοντας τις δομές του προσώπου και τους ιστούς που μπορεί να έχουν χάσει όγκο και ελαστικότητα.

Το προϊόν Belotero® γεμίζει αμέσως το δέρμα και λειαίνει τις ρυτίδες του προσωπού σας. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, η σειρά Belotero® ενσωματώνεται αρμονικά στο δέρμα σας χωρίς να διαταράσσεται το φυσικό περίγραμμα σας και χωρίς να επηρεάζει τις εκφράσεις του προσώπου σας.

spa-sun-screen spa-sun-screen

Εκτός από το γέμισμα των ρυτίδων, η σειρά Belotero® ενυδατώνει την επιφάνεια του δέρματος για να το διατηρήσει φρέσκο και λείο. Για ενίσχυση της άνεσής σας, σχεδόν όλη η πλήρης σειρά Belotero® είναι διαθέσιμη με λιδοκαΐνη. Με αφοσίωση στην ποιότητα και στην παροχή προϊόντων Υαλουρονικού Οξέος σε εσάς που σας προσφέρουν ασφαλή, φυσική εμφάνιση και διαρκή αποτελέσματα σε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο.

Διαρκή και φυσικά αποτελέσματα

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας χάνει αναπόφευκτα την νεανική του εμφάνισή μιας και η παραγωγή φυσικού δερματικών αυξητικών και ενυδατικών ουσιών όπως το Υαλουρονικό Οξύ (Υ.Α) μειώνεται, αφήνοντας πίσω λεπτές γραμμές και ρυτίδες, στα σημεία που το δέρμα μας κάποτε ήταν νεανικό, ακόμη και λαμπερό.

Σήμερα, τα σημάδια και τα συμπτώματα της φυσικής διαδικασίας γήρανσης μπορεί να μειωθούν με την αντικατάσταση του απολεσθέντος Υαλουρονικού Οξέος με μια σειρά δερματικών εμφυτευμάτων όπως η Belotero®. Το μυστικό των προϊόντων Belotero® είναι η βέλτιστη δυνατότητα προσαρμογής τους στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, που έχει ως επακόλουθο ένα φυσικό αποτέλεσμα. Μετά την έγχυση, το προϊόν ενσωματώνεται αρμονικά στους δικούς σας δερματικούς ιστούς και βελτιώνει διακριτικά το περίγραμμα του προσώπου σας. Επιπλέον, η σειρά Belotero® ενυδατώνει το δέρμα σας για μια λαμπερή εμφάνιση. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της οικογένειας προϊόντων Belotero® είναι ότι τα αποτελέσματα, ανάλογα με τα προϊόντα, είναι μακράς διαρκείας, μεταξύ 9 και 18 μηνών, αλλά δεν είναι μόνιμα*.

spa-sun-screen

Κατά τη διάρκεια και μετά τη θεραπεία

Όπως συμβαίνει και με άλλες θεραπείες με δερματικά εμφυτεύματα, τα ενέσιμα εμφυτεύματα Belotero® θα πάρουν περίπου 30 λεπτά για να ολοκληρωθούν Το γέμισμα ρυτίδων, η επαναφορά περιγράμματος του προσώπου και θεραπείες ενυδάτωσης είναι σχεδόν ανώδυνες. Μερικά άτομα μπορεί να εκλάβουν τη θεραπεία ως μια ήπια δυσφορία. Ως εκ τούτου, σχεδόν όλη η πλήρης σειρά Belotero® είναι διαθέσιμη με λιδοκαΐνη για να ενισχύσει την άνεση κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Τα προϊόντα Belotero® είναι υποαλλεργικά εμφυτεύματα και συνήθως δεν απαιτούν μια δοκιμή στο δέρμα πριν από την ένεση **. Τα αισθητικά αποτελέσματα είναι άμεσα και θα είστε σε θέση να συνεχίσετε τις καθημερινές δραστηριότητές σας μόλις τελειώσει η συνεδρία σας.

Τι θα κάνει ο γιατρός

Ο γιατρός θα αφαιρέσει οποιοδήποτε μακιγιάζ και η περιοχή που θα λάβει την θεραπεία θα πρέπει να καθαριστεί ενδελεχώς. Ανάλογα με τη θεραπεία σας, μπορεί να σας ζητηθεί να συνοφρυωθείτε, να χαλαρώσετε τους μυς του προσώπου σας ή να τεντώσετε τα χείλη σας, ώστε ο ειδικός να μπορεί να προσδιορίσει τις ρυτίδες ή τις γραμμές που πρέπει να λάβουν την θεραπεία. Ο ειδικός θα κάνει ένεση με το εμφύτευμα και ακολούθως μασάζ στην περιοχή γύρω από αυτό, προκειμένου να ενεργοποιηθεί το προϊόν. Μετά τη θεραπεία, ενδέχεται να προκύψουν ορισμένες αντιδράσεις που σχετίζονται με το ενέσιμο εμφύτευμα συμπεριλαμβανομένης ερυθρότητας, οιδήματος και ελαφρών μώλωπων. Αυτές οι αντιδράσεις είναι απολύτως φυσιολογικές, τείνουν να είναι από ήπιες έως μέτριες και συνήθως εξαφανίζονται μέσα σε μια εβδομάδα.

* Η Διάρκεια των αντιδράσεων αυτών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το είδος της θεραπείας, την περιοχή θεραπείας, τον τύπο του δέρματος του ατόμου, την κατάσταση του δέρματος, τον τρόπο ζωής και την ηλικία

** Σε ασθενείς με προηγούμενη ή με ενεργή αυτοάνοση νόσο ή σε ασθενείς που παρουσιάζουν ιστορικό πολλαπλών αλλεργιών ή αναφυλακτικού σοκ, απαιτείται πρώτα τεστ δέρματος.

spa-sun-screen

ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τα προϊόντα Belotero® είναι δερματικά εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος που έχουν δοκιμαστεί επαρκώς, έχουν αποδειχθεί ότι είναι ασφαλή, και προσφέρουν διαρκή αποτελέσματα. Επιπλέον, το Belotero® Balance έχει εγκριθεί από την FDA (την ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ) για έγχυση εντός του δέρματος μέσα στη μεσαία ως βαθιά στιβάδα της επιδερμίδας για τη διόρθωση των ήπιων έως βαθιών ρυτίδων και γραμμών του προσώπου, όπως τις ρινοχειλικές πτυχώσεις. Για να λάβει την έγκριση του FDA, το προϊόν έχει δοκιμαστεί εκτενώς για πιθανές παρενέργειες, και η ασφάλειά του έχει αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες. Όπως όλα τα εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος, τα προϊόντα Belotero® αποτελούνται κυρίως από μια ουσία που συναντάται φυσικά στον οργανισμό και έτσι ουσιαστικά δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης από το προϊόν. *

Τα εμφυτεύματα Belotero® είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας, που σας δίνουν ασφαλή, φυσικά και μακράς διαρκείας αποτελέσματα σε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο.

* Σε ασθενείς με προηγούμενο ή με ενεργή.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ BELOTERO®;

 • ΒΟΛΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

  Συνήθως η θεραπεία με εμφυτεύματα Belotero® είναι γρήγορη και διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Το πιο πιθανό είναι να είστε σε θέση να συνεχίσετε τις καθημερινές δραστηριότητές σας μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας.

 • ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  Η σειρά Belotero® παρέχει άμεσα ορατά αποτελέσματα και σας δίνει μια πιο φυσική, ανανεωμένη και νεανική εμφάνιση. Θα φύγετε από το γραφείο του γιατρού σας γνωρίζοντας ότι το Belotero® δουλεύει για εσάς.

 • ΣΥΝΕΧΗΣ ΟΦΕΛΗ

  Μια θεραπεία με τη σειρά Belotero® δείχνει μακροχρόνιες επιδράσεις με ορατά αποτελέσματα ακόμα και μετά από 12 έως και 18 μήνες αργότερα *. Χρησιμοποιώντας εμφυτεύματα Belotero® μπορείτε να επαναφέρετε μια υγιή και νεανική εμφάνιση που διαρκεί.

 • ΈΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΛΟΥΚ

  Όταν γίνεται η ένεση, τα προϊόντα Belotero® γεμίζουν πλήρως και αόρατα την περιοχή της ένεσης, με συνέπεια ένα φυσικό αποτέλεσμα και ομαλή μετάβαση μεταξύ των εφαρμοσμένων και μη-εφαρμοσμένων περιοχών. Αφήστε το Belotero® να γίνει ένα κομμάτι του εαυτού σας!

 • ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΟΧΗ

  Η οικογένεια Belotero® προσφέρει μια πλήρη σειρά προϊόντων για κάθε είδος ρυτίδων. Για ολοκλήρωση αυτής της σειράς, σχεδόν όλα τα ενέσιμα εμφυτεύματα Υ.Α μας είναι επίσης διαθέσιμα με λιδοκαΐνη για να μεγιστοποιηθεί η άνεση κατά την διάρκεια θεραπείας σας.

 • ΕΥΝΟΪΚΗ ΑΝΟΧΗ

  Δεν απαιτείται τεστ αλλεργίας πριν την θεραπεία καθώς τα εμφυτεύματα Belotero® είναι προϊόντα που δεν προέρχονται από ζώα και είναι εντελώς βιοσυμβατά και βιοδιασπώμενα. Η σειρά Belotero® ενσωματώνεται τόσο εύκολα στο δικό σας ιστό που σε σύγκριση με άλλα εμφυτεύματα, θα είναι απίθανο να νιώσετε την ουσία όταν αγγίζετε την περιοχή που έχει υποστεί την θεραπεία.

  Παρακαλώ ρωτήστε το γιατρό σας, ποιες περιοχές του προσώπου σας είναι κατάλληλες για θεραπεία με εμφυτεύματα Belotero® και πώς μπορείτε να επιτύχετε ένα ιδανικό αποτέλεσμα για εσάς. Αρχίστε να αναζητάτε τον τρόπο που αισθάνεστε με την σειρά Belotero®!

 

* Η Διάρκεια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το είδος της θεραπείας, την επεξεργασμένη περιοχή, τον προσωπικό τύπο του δέρματος, την κατάσταση του δέρματος, τον τρόπο ζωής και την ηλικία.

Οι επιλογές θεραπείας σας

Τα ενέσιμα εμφυτεύματα Belotero® περιέχουν Υαλουρονικό Οξύ και προσφέρουν ευέλικτες επιλογές δερματικής θεραπείας. Λόγω της ειδικής τεχνολογία της, η σειρά Belotero® είναι ιδανική για την μείωση βαθιών ρυτίδων καθώς και επιφανειακών λεπτών γραμμών και παράλληλα να χρησιμοποιηθεί για βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Τα προϊόντα Belotero® μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό μεταξύ τους για μια εξατομικευμένη αισθητική λύση που καλύπτει τις δομικές και λειτουργικές ανάγκες της επιδερμίδας σας.

 • Γέμισμα Ρυτίδων

  ΄Οσο προχωρά η ηλικία, το δέρμα σας υποβάλλεται σε μια σειρά από τυπικές αλλαγές που επηρεάζουν την υφή, τον όγκο και την εμφάνισή του.

  Οι στατικές γραμμές γίνονται ορατές όταν το πρόσωπό σας είναι χαλαρό; σχηματίζονται ως μέρος της φυσικής διαδικασίας γήρανσης. Η ποιότητα του δέρματός σας καταστρέφεται ως αποτέλεσμα της έκθεσης στον ήλιο και διαφόρων παραγόντων τρόπου ζωής, όπως το κάπνισμα, η κακή διατροφή και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Η δομή του δέρματος συνεπώς αποδυναμώνεται και σχηματίζονται γραμμές.

  Λειάνετε τις ρυτίδες σας!

  spa-sun-screen Το Υαλουρονικό Οξύ χρησιμοποιείται για να γεμίσει και να εξομαλύνει ρυτίδες, αυλακώματα και άλλες κατάλληλες περιοχές όπως οι ρινοχειλικές πτυχώσεις, τα χείλη και το περίγραμμα του στόματος. Τα ενέσιμα εμφυτεύματα Belotero® περιέχουν Υαλουρονικό Οξύ και προσφέρουν διάφορες επιλογές θεραπείας για κάθε είδος ρυτίδων.

  Belotero® Soft, Balance and Intense ενσωματώνονται αρμονικά στο δέρμα που επιτρέποντας έτσι την άμεση και ομαλή διόρθωση των λεπτών σε βαθιών γραμμών και ρυτίδων.

  Belotero Soft Belotero Balance Belotero Intense
 • Βαθιά Επανυδάτωση Δέρματος

  Κρατώντας πίσω τον χρόνο

  Το λαμπερό και λείο δέρμα είναι ένα σημάδι εσωτερικής υγείας, αλλά το καθημερινό άγχος επιβαρύνει την εμφάνιση του.

  Διαπιστώστε αν το δέρμα σας είναι έτοιμο για μια ενίσχυση ενυδάτωσης:

  • Μήπως αισθάνεστε το δέρμα σας να έχει χάσει την σφριγηλότητα του;
  • Φαίνονται τελευταία πιο ορατές οι λεπτές γραμμές;
  • Μήπως το δέρμα σας συχνά εκτίθεται στον ήλιο ή καπνίζετε;
  • Θέλετε να δώσετε στο δέρμα σας μια ενίσχυση φρεσκάδας χωρίς να κάνετε δραστικές αλλαγές στην εμφάνισή σας;
  • Μήπως η βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας σας θα βοηθήσει στην συμπλήρωση άλλων αισθητικών θεραπειών;

  Η επαρκής ενυδάτωση είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας σας. Υπάρχει σαφώς μια καθιερωμένη σύνδεση μεταξύ αφυδάτωσης και γήρανσης των άνω στιβάδων του δέρματος, και η διαδικασία αυτή έχει συνδεθεί με την απώλεια του φυσικού συστατικού του δέρματος – Υαλουρονικού Οξέος (Υ.Α).

  Ξεδιψάστε το δέρμα σας

  spa-sun-screen

  Οι θεραπείες ενυδάτωσης βοηθούν στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας σας, βελτιώνοντας παράλληλα τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας σας, τον τόνο και την ελαστικότητα της. Το Υ.Α χρησιμοποιείται για την πρόληψη των ρυτίδων, καθώς και για την ενεργή ενυδάτωση, σύσφιξη και λείανση του δέρματος του προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ και του πίσω μέρους των χεριών.

  Μάθετε περισσότερα σχετικά με Belotero®Hydro

  Επανυδάτωση της επιδερμίδας για αποκατάσταση της λάμψης και ελαστικότητας, κατάλληλη για τη θεραπεία του προσώπου, των χεριών, του λαιμού και του ντεκολτέ.

  Belotero Hydro
 • Αποκατάσταση όγκου

  Είμαστε όλοι γεννημένοι με φυσικό όγκο στον λιπώδη ιστό του προσώπου που χάνουμε φυσικά με την πάροδο του χρόνου. Καθώς τα μάγουλα χάνουν όγκο, αρχίζουν να κρέμονται και να πέφτουν από την συνηθισμένη τους θέση. Αυτό οδηγεί στον σχηματισμό ρινοχειλικών πτυχώσεων (πτυχώσεις που αρχίζουν από τις γωνίες της μύτης μέχρι το στόμα), αυλακώσεις του στόματος (οι πτυχώσεις ακριβώς κάτω από τις γωνίες του στόματος), και στη συνέχεια παρειές(το δέρμα που κρέμεται κάτω από το σαγόνι). Αυτές οι αλλαγές δίνουν στο πρόσωπο μια πιο τετράγωνη εμφάνιση που έρχεται σε αντίθεση με την τριγωνική εμφάνιση ενός πιο νεανικού προσώπου.

  Φέρτε πίσω το χαμένο όγκο στο πρόσωπό σας

  spa-sun-screen Η άριστη πλαστικότητα τoυ Belotero® Volume το καθιστά ιδανικό για επαναπροσδιορισμό και αποκατάσταση του όγκου του προσώπου. Ανεξαρτήτως ηλικίας, αυτή η θεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντιστρέψει τα σημάδια της γήρανσης, αντικαθιστώντας την απώλεια όγκου στο πρόσωπό σας. To Belotero®Volume μπορεί να εμφυτευθεί σε διάφορες περιοχές, όπως τα ζυγωματικά, τα μάγουλα, το πηγούνι και τους κροτάφους, προκειμένου να τους διαμορφώσει και σχηματίσει όπως επιθυμείτε. Η ισχυρή αυξητική επίδραση και η υψηλή πλαστικότητα του βοηθά στην αποκατάσταση των χαμένων ιστών και την επανάκτηση του περιγράμματος του προσώπου.

  Μάθετε περισσότερα σχετικά με Belotero® Volume:

  Αποκατάσταση του χαμένου όγκου και εξομάλυνση των ανεπιθύμητων ρυτίδων στις ακόλουθες περιοχές: μάγουλα, ζυγωματικά, πηγούνι και κροτάφους.

  Belotero Volume
  • Αναζωογόνηση χειλιών

   Οι κάθετες γραμμές πάνω και κάτω από τα χείλη σας μπορεί να είναι δύσκολο να καλυφθούν με μακιγιάζ και συχνά τονίζονται όταν μια ανοιχτή απόχρωση κραγιόν μένει πάνω στα χείλη. Τα χαρακτηριστικά του Belotero® Balance and Intense τα καθιστούν ιδανικά εμφυτεύματα για τα χείλη σας. Μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση των χειλιών σας δίνοντας τους σχήμα, δομή και όγκο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ρυθμίσετε το αποτέλεσμα σύμφωνα με την προσωπική σας ιδέα ενός τέλειου χείλους. Η αυξητική των χειλιών απαιτεί μια «το λιγότερο-είναι-περισσότερο» προσέγγιση για ένα φυσικό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

   Οι ενέσεις μπορούν να δοθούν σταδιακά σε διαφορετικά ραντεβού, μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το προϊόν ενσωματώνεται με τη φυσική δομή του δέρματος σας και προσδίδει ένα ομαλό, φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο διαρκεί αλλά δεν είναι μόνιμο. Ανανεώστε τα χείλη σας για έναν πιο φυσικό νεανικό και όμορφο εαυτό σας!

   Υπέροχα χείλη – φυσικά και λεία

   spa-sun-screen

   Η ενέσιμη θεραπεία εμφύτευσης με Υαλουρονικό Οξύ είναι ιδανική για να προσθέσετε ένα απαλό σχήμα σε λεπτά χείλη ή να σμιλεύσετε το περίγραμμα των χειλιών .

   Η σειρά Belotero® παρέχει εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος που ενσωματώνονται τόσο αρμονικά στον δικό σας ιστό που δεν νιώθετε ότι αγγίζετε κάτι διαφορετικό στην περιοχή της θεραπείας.

   Βελτιώστε την άνεσή σας

   Σχεδόν όλη η πλήρης σειρά Belotero® περιέχει λιδοκαΐνη, ένα τοπικό αναισθητικό, για να ενισχύσει την άνεση κατά την διάρκεια της θεραπεία σας, ιδιαίτερα στις πιο ευαίσθητες περιοχές. Είμαστε αφοσιωμένοι στην ποιότητα και στην παροχή προϊόντων Υ.Α που σας προσφέρουν ασφαλή, φυσικά και μακράς διαρκείας αποτελέσματα όσο το δυνατό σε λιγότερο χρόνο.

   Μάθετε περισσότερα σχετικά με Belotero® Volume:

   Αποκαταστήστε τον χαμένο όγκο και εξομάλυνετε ανεπιθύμητες ρυτίδες στις ακόλουθες περιοχές:μάγουλα, ζυγωματικά, πηγούνι και κροτάφους.

   Belotero Volume
   • Ανδρική Επιδερμίδα

    Η γήρανση στους άνδρες είναι μια αργή, συνεχής διαδικασία που επηρεάζεται σημαντικά από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η έκθεση στον ήλιο, οι κακές διατροφικές συνήθειες και το επαγγελματικό ή προσωπικό άγχος συμβάλλουν επιπλέον στην επιδείνωση των βασικών δομικών στοιχείων του δέρματος. Παράλληλα υπάρχουν άλλα σημάδια γήρανσης όπως η απώλεια του όγκου του δέρματος και οι ρυτίδες, οι οποίες είναι ανεπιθύμητες τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Όσοι επιθυμούν να αντιμετωπίσουν ήπιες έως βαθιές ρυτίδες με διακριτικά φυσικά αποτελέσματα μπορούν να επωφεληθούν από τη θεραπεία με Belotero® εμφυτεύματα. Η σειρά Belotero® μπορεί να βοηθήσει στη μείωση ή ακόμη και στην αντιστροφή των σημαδιών γήρανσης και βοηθά στην διατήρηση μιας φυσικής και αρρενωπής εμφάνισης.

    ΑΝΕΜΕΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ για περισσότερη εμπιστοσύνη!

    Οι ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας

    Η δομή του δέρματος ενός άνδρα διαφέρει σημαντικά από το δέρμα μιας γυναίκας. Ανεξαρτήτως ηλικίας, το δέρμα ενός άνδρα είναι πιο χοντρό από το δέρμα μιας γυναίκας και τείνει να έχει φυσικά μεγαλύτερη πυκνότητα κολλαγόνου με αποτέλεσμα λιγότερες ρυτίδες και πιο επιβραδυμένη γήρανση. Ωστόσο με την ηλικία, ακόμα και το ανδρικό δέρμα χάνει την δομή και την ελαστικότητα του και οι ρυτίδες γίνονται πιο ορατές. Το πρόσωπο φαίνεται κουρασμένο και λιγότερο ζωντανό. Για τη διόρθωση των ρυτίδων και για την αναπλήρωση του χαμένου όγκου, υπάρχουν διαθέσιμες αποτελεσματικές θεραπευτικές επιλογές με Υαλουρονικό Οξύ. Ως εμφυτεύματα Υαλουρονικό Οξέως, τα προϊόντα Belotero® μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άνδρες για διατήρηση μιας πιο ελκυστικής και νεανικής εμφάνισης.